2.4.2003 12:26:12 Kaťas & 2 kluci
Re: Psychotesty
Haníno, no to já ještě nevím, jestli bych se dokázala postarat o postižené dítě. Na děti na vozíčku nebo mentálně postižené bych si netroufla, ale kdo ví, co nám život připraví. Nikdy neříkej nikdy, že? Uvidí se až podle nároků s prvním kulihráškem, je to jenom o dojmech a představách teď, který se pak můžou změnit. Spíš jde o princip, že ten debilní zákon prostě od letoška takhle funguje. Taky mě mrzí a štve, že už pro pořady s rodinnou problematikou nemají v televizi prostor. O čem ten veřejnoprávní sektor teda je, když ne o věcech, které jsou pro veřejnost důležitý a hlavně o kterých by měla vědět? Je to žalostný, podle statistik se taky jako stát propadáme v kvalitě poskytování sociálních služeb kamsi dolů za státy, který nás měly za vzor. Tolik let po revoluci a jsme na tom hůř. Smutný.
Haníno, už jsi volala socce, kvůli odložení toho kurzu? Musím se ti přiznat, že jsem včera očekávala ve schránce papír. Samo, že nic. Prostě jsem prdlá. Stejně jsem zjistila, že tu první sobotu jedeme švagrovi na svadbu a oba s manželem vozíme nevěstu s ženichem (jediní jsme bez dětí).
Odpovědět