Ahojky
Pampelouško - jelikož jsem taky z Olomouckého kraje, tak by mě zajímalo jak dlouho jste na mimi čekali?
K psychotestům: my teda žádné zlomky a podobné nevyplňovali. Zato testů jsem měli mnohem více než se tady píše. Taky jsme měli ještě s dalšíma třema párama sezení s psyholožkou a řešili situace : jak říct dítěti, že je adoptované (přesně jak tady někdo říkal - o biologické matce mluvit jako o paní a ne že se nemohla starat a takový ty povídačky, ale něco v tom stylu, že ho nechtěla atd.), taky jak řešit když dítě začne chodit do školy a začne krást spolužákům po kapsách drobný atd., jak řešit když se dítě dlouho počůrává (třeba v noci ještě v 6 letech), a další asi 3 různé situace. Bylo to moc prima. My byli všichni páry, kde se aktivně zapojovali i chlapi - rozhodně nemlčeli.Teď máme za sebou psychotesty a vyhodnocení a čekáme na přípravu, která prý probíhá dva víkendy někde na chatě jednak s odborníkama a jednak s párama co už mají děti adoptované (docela se na to těším). Pampelouško - nevíš kde přesně ta chata je?
Pro nováčky - nejlepší je zajít na příslušný Městský úřad. Tam vám to fakt všechno řeknou podrobně, dají příslušná lejstra apod.
¨Jinak jestli je tu někdo kdo spadá pod Olomoucký kraj - na krajském úřadě kde se dělají testy (je to úplně mimo sídlo v jedné vilce) jsou fakt prima a hlavně - rozumní!!!!!
Odpovědět