| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

2.4.2003 8:34:18 Kaťas & 2 kluci

Re: Psychotesty

ahoj holky, tákže, Stáňo - gratuluju.
Klárinko - já bych teda dala samozřejmě za b), ale to je detail. My měli taky otázky takovýho typu, jen se teď děsím, jak jsem to vlastně zesmolila. Pan psycho nás však klasifikoval jako normální pár, tak asi O.K. Jo, vám dali ty testy domů? My museli sedět každej v jiné místnosti, abychom se nemohli radit.
Holky, už jste četli nový číslo časopisu NRP? Včera mě tam moc potěšil a nadchl článek od režisérky Ljuby Vacákové (jestli jsem jí chudeře nezkomolila příjmení). Zájímá se obecně o rodinnou tématiku, zná mnoho pěstounských a osvojitelských rodin a prosazuje v televizi pořady s touto tématikou (bohužel byly pro letošek zrušeny). Moc mě oslovilo její svědectví, jak je úžasný, že děti přejímají po rodičích jejich gesta, sociální návyky, slovní zásobu..., ačkoliv mají každé jinou genetickou výbavu. Prostě další optimistická zpráva v boji proti špatným genům, jak tady v minulosti proběhlo v naší horké diskusi.
Taky mě moc mrzí, že podle zákona teď zrušili zveřejňování fotografií. I když je to pro dobro věci a tímto způsobem se děti "inzerují" na dvoustraně časopisu. Nevím, kterej kretén (nemám lepších slov) tento zákon schválil. Určitě ne ten, kdo by naslouchal zainteresovaným lidem a snažil se o výjimku v tomto případě. Vždyť ten první vztah mezi dítětem se opravdu navazuje vizuelně, kdy ho člověk uvidí, přeskočí jiskra... Prostě mnohdy stačí vizuální podobnost a sympatie je na světě. Přemýšlela jsem totiž, že bychom si po ukojení našich biologických tužeb po minimku adoptovali nebo vzali do PP jako druhé starší dítě s nějakým menším postižením. Ale takhle je to děsně blbý, přečíst si o tom človíčkovi a pak jezdit do Prahy se dívat na fotku... Prostě moc škoda, touto formou se našlo pro hůře umístitelné děti spousta rodin. Teď si myslím, že to bude hodně zbrzděný nebo minimálně pro budoucí rodiče v rozhodování komplikovanější. Toť můj názor. Jak to vnímáte holky vy?
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Re: Psychotesty Klárinka 1.4.2003 21:57
*Re: Psychotesty Pampelouška 2.4.2003 7:11
**Re: Psychotesty Dáša 2.4.2003 7:41
***Re: Psychotesty Kaťas & 2 kluci 2.4.2003 8:34
****Re: Psychotesty Hanína 2.4.2003 11:5
*****Re: Psychotesty Kaťas & 2 kluci 2.4.2003 12:26
******Pro Kaťase a Klárinku a Dani... Hanína 2.4.2003 13:28
*******Změna Hanína 2.4.2003 13:46
**Re: Psychotesty Monca 26 2.4.2003 7:43
*Re: Psychotesty Dáša 2.4.2003 7:34
**Re: Psychotesty Stáňa * 2.4.2003 7:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.