| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

1.4.2003 21:39:51 Klárinka

Re: Ahoj Holkiiii

Všechny vás zdravím! Vítám Ivuli z dovolené zpět mezi námi a taky Simču, je dobře že už se Beruška uzdravila. Mimochodem Simčo - jak dopadlo malování? Mám pocit že jsi pak zůstala doma a nepodělila jsi se s námi o výsledek....určitě už ale máte obýváček jako klícku viď?
Haníno,
ta vaše příhoda s kolama na střeše mi připomněla loňské cestování mé kamarádky - ta dvě kola ze střechy pro jistotu ztratila při jízdě na dálnici!
A ještě mi vyprávěla, že viděla ve zpětném zrcátku jak letí nějaké kolo a vůbec jí nenapadlo že by bylo její. Jedno našla o půl km dál ale druhé nenašla vůbec. Hlavně že nezpůsobila nějakou nehodu. Asi to není nejlepší pocit, když člověk řídí a před ním najednou vzduchem letí kolo...

V pátek jsem si udělala pěkný den a mimo jiné jsem navštívila Danielu a Lukáška. Bydlí v krásném prostředí u lesa, je tam klid a čisto.
Holky Lukášek je nádhernej kluk, kdyby jste viděly ty čokoládové oči a ty dlouhé řasy, kudrnaté vlásky, fakt je to andílek!
Mohla jsem si ho i pochovat a pomazlit ho a byl to strašně krásnej pocit.
Oba jsou moc milí a vyzařuje z nich láska a klid.Daniela je hodně silná a obdivuhodná žena.
Jsem ráda, že jsem je mohla poznat, i když nebylo zase tolik času, abychom si mohly popovídat o všem co jsme chtěly. Navíc moje holčička je malá ,,divoška,, takže jsem jí stále mezi povídáním někde naháněla...
Viděla jsem i ty prostory o kterých Daniela jedná, bude to fajn až to bude fungovat, věřím, že se to podaří dotáhnout do konce a bude to bezesporu velké ulehčení situace maminkám, které budou moci stacionář pro své post. děti užívat.

Tak to jsem se s vámi chtěla podělit o svou radost ze setkání,
mějte se všechny moc fajn a zase někdy ahóóóóóóój.
K.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Re: Ahoj Holkiiii Klárinka 1.4.2003 21:39

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.