1.4.2003 20:59:00 Stáňa, 29
Psychotesty
Ahoj holčiny,
jsem to já, i když nemám ikonku, protože píšu z domova.
To teda zírám, jak jste se za jeden den rozepsaly. Chci vám napsat, jaký byly ty psychotesty, kterých jsem se tak trochu bála. Hlavně byly jiný než jsem čekala. Byly jsme tam jenom tři páry a fakt docela sympatická paní psycholožka. Mysleli jsme, že bude celý psychovyšetření jeden den, ale dnes jsme dělali jen písemný a to ústní bude až za měsíc individuálně. Na začátku jsme křížkovali odpovědi v krátkým testu (asi tak čtyřicet otázek) a pak jsme psali někomu dopis, kde jsme měli vysvětlit, proč jsme se pro adopci rozhodli. Pak jsme zase dělali test podobný tomu prvnímu a pak malovali strom. Nakonec jsme dostali test, kde bylo asi dvěstě otázek. Na konci pak takový, jako jsou zlomky 1/12, 1/6, 1/3, 2/3 a co bude pak. To mi teda dalo. Musela jsem si to napsat na papír a kombinovat. Nebo co je opak opaku "pravý" atd.
Skončili jsme už v poledne. Tak jsem zvědavá na výsledky. Doufám, že z toho nevylezu jako agresivní patolog. Když jsem pak přemýšlela, co tam bylo za otázky, tak tam byla jedna o pomstě. Jestli bych byla schopná se pomstít, kdyby mi někdo nějak strašně ublížil. Tak jsem jim tak napsala, že jo. I když bych toho ve finále asi schopná nebyla. Prý s námi ale ty naše odpovědi budou při ústních testech probírat, pokud budeme chtít.
Jo, ještě jsem chtěla napsat, že ve VČ, pokud někdo už testy dělal, tak další se dělají až tak za šest let. Myslím, že to byla Ivule, kdo psal, že po nich při další žádosti chtějí ty testy znovu.
No a malýho s sebou brát nemusí. Prý je na to ještě malý. Ten jen teď navíc nemocný a tak se manžel domluvil s tchýňkou domluvil, že ho dnes pohlídá. Tím pádem musel dát vědět, kam že se to chystáme. Reakce byla přesně taková, jakou jsme čekali. Dostali jsme ústní přehled lidí z jejího okolí, kdo si vzal dítě z děcáku a v jakýho chuligána se zvrhlo. Ale tím, že jsem s tím dopředu počítala, tak jsem si to ani moc nebrala. Ale řekla bych, že manželovi to bylo docela líto.
Teda, teď jsem se rozepsala já. Tak už to radši ukončím. Přeju všem dobrou, klidnou noc. Zvlášť pak Lukymu.
Stáňa
Odpovědět