| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Zaměstnání

1.4.2003 15:34:44 Iva, 2 děti

Re: Nestíhaáám!

Ahojky! Jestli ti to pomůže, tak jsem na tom tak nějak podobně. Taky nestíháááám. Mám dva kluky a podnikám. Ten starší chodí do 4. třídy a mladšímu je 2.5.Manžel se mi snaží pomáhat, ale znáš to, neni to, jako bych si to udělala sama (vaření, žehlení). Když hlídá malého sám, tak pak nevim co dřív uklidit, po jejich hrátkách. Ale zaplať Bánbuh za to! Znám taťky co sedí jen u telky a nechaj se obskakovat. Manžel je taky podnikatel, a oba dva nás naše práce baví, a víme, když jednou vypadneme s kolotoče dění, tak se jen těžko budem vracet (kontakty, zkušenosti a hlavně ta energie, kterou stále ještě máme). Byly doby kdy jsem se s touto situací těžko vyrovnávala, občas mi připadalo, že vše dělám jen na půl, a že bych si měla vybrat, buď být doma nebo v práci.Nějaký čas to trvalo, ale nakonec jsem pochopila, že je fajn si to užívat obojí a vždy se snažit jet na 100%, umět si ten čas zkrátka rozkrájet na dva díly, práce a děti. Když jsem v práci nemyslím na starosti doma a obráceně, když jsem s dětmi netahám pracovní starosti domů. Zkrátka vypínám... Možná se to někomu nebude zdát, je to těžké, ale funguje to! Spousta mých známých se diví, mně nebo mému manželovi, že se takhle honíme. Naučili jsme se tak žít naplno, samozřejmě nemáme zdaleka takové finanční problémy, jako spousta mých známých. Nic ale neni zadarmo, a koneckonců všichni máme stejné možnosti. Někdo nás obdivuje,někdo se diví a jsou i takový co závidí.Takže až v tom zase budeš lítat, vzpomeň si na mně, taky nestíhám, ale stejně to stojí za to, mám pocit, že ten čas neutíká zbytečně......
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Nestíhaáám! Bresa+dcerka2000+synek2002 29.3.2003 23:19
*Re: Nestíhaáám! Iva, 2 děti 1.4.2003 15:34
**Re: Nestíhaáám! KáKá 2.4.2003 0:17
***Re: Nestíhaáám! Daniela 11.4.2003 18:41
****Re: Nestíhaáám!-pro Danielu KáKá 16.4.2003 21:40
*Re: Nestíhaáám! Petra, dcerka 3 roky 2.5.2003 14:54
**Re: Nestíhaáám! Korytnačka :)2 dcerky a 1 kluk 3.6.2003 22:46

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.