Re: pondelek
Ahojky,
Kacka se nastesti dala dohromady, vcera vecer uz behala (sice jeste obcas kulhala- obycejne to trva 1-3dny, tohle bylo 2dny)ale rano jsme ji do skolky dali - je to jenom na 3 hodky od 9-12, na odpoledni blok (od 14do16.30) ji budu davat asi az pozdeji jen treba 1-2x tydne.
Tak prvni den ve skolce ma za sebou. Podle ucitelek byla naprosto ok, jenom odmitala jit na zachod (kace neni zrovna pritel zachodovych mis, i kdyz jsou nizke, ale se mnou tam sla..mozna ji vadili zatim "cize" ucitelky nebo fakt, ze i kdyz jsou nizke toalety Kace je stejne porad dost mala a sotva tam vysplha a zadek ji propadava:-))).
No a pri odchodu se uz culila na nejakeho chlapecka..:-)) Ale asi se vse ukaze az zitra a v dalsich dnech - jestli bude i zitra ochotna bez place jit do skolky a nechat nas odejit, tak je v pohode..
A Olousku, zada jeste boli? Mela by jsi fakt zkusit tu rehabilitaci - oni vedi kde a co a jak sahnout a napravit, asi mas nekde neco "zasprajcnuteho". Vim, jak to boli, je to sila...a ta moje rehabka mi rikala, ze cim dele to nechas, tak tim vice se namahaji svaly kolem a treba i v mem pripade jeste skripnuty nerv..a vsechno je pak pohmozdene a boli to jeste vic..tak honem bez...
Mazo, koukam, ted uz deti jezdi pryc mnohem driv nez bylo za nas. My snad meli skolu v prirode poprve az ve 4. tride..no jo casy se meni:-))
Jdu varit obidek,
pacek
jana
Odpovědět