| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

1.4.2003 11:52:24 Zuzana27

Více než dvě stránky ze sluncem prozářené Prahy

Ahojky holčiny,
Koukám že moje hubnutí vzbudilo opravdový zájem, tak to abych se zase  začala snažit. Ach jo. Jinak v současné době jsem byla na udržovacím rytmu, neboť se mi opětně opozdila má MS, takže jsem si jako obvykle dělala již od 35 dne plané naděje a šla cvičit jen na odpočinkové hodiny a cpala se jak nezavřená. No, v neděli večer již bylo jasno, že dorazí, takže jsem pro jistotu vynechala cvičení úplně a vynahradila si to v pondělí k ránu, kdy jsem vstávala okolo třetí hodiny a pochodovala po bytě. Bolestí jsem nemohla ani ležet a až po užití třetího Ibuprofenu (okolo osmé ranní) jsem byla schopna si sednout. Okolo jedenácté jsem se již cítila tak dobře, že jsem šla prospat zbytek dne. V práci si holt museli poradit beze mě. A to jsem si ještě v pátek odpoledne vzala volno s tím, že to v pondělí napracuju :-( No nedalo se.

Takže přejdu k bodu II. K Mrázkovi jsem se objednala na 10. dubna. Jsem zvědavá co mi řekne. V každém případě se chci domluvit (pokud to nebude tento měsíc na KET) aby mi hned dal pilule na další měsíc. Neboť když si zase na „své dny“ počkám 40 dní, tak to už budu v půli května a nerada bych své zmrzlé zásoby nechávala v mrazáku rok a více. A abych se hned trošku utěšila tak jsem si dnes objednala hned hory. Odjedeme přímo od Mrázka a vrátíme se až v neděli k večeru. Ještě že v Rakousích mají ledovce. Představa, že bych se jinak musela táhnout až do Francie mě dost děsí.

Srazík byl vážně fajn, ale je fakt, že bychom se příště kliďánko mohli domluvit třeba na sobotě, spojit to s obídkem a pokud-li budeme i nadále tak upovídané (já vím, že na tom mám svůj lví podíl) tak to protáhnout na večeři). Ještě že to máme všechny do Bolky relativně blízko. Teda až na Saly. Ale zase Saly ty si užíváš takové srandy v práci :-))

Ivuško,
na zahrádce už mi kvetou narcisky, krokusy a nevím co je to poslední. Tulipány tak za měsíc a ještě musím stihnout vysázet mečíky (gladioly) a nějaké další cibule. Jinak jsem přes víkend už přesázela petunie do truhlíků, takže mám pocit, že mi pomrznou a koupím si ještě jedny. No co, alespoň si vyberu hezčí barvy :-)))

Peťulo,
taky jsem se dala na čtení (Ludlum, Grisham) ale mám to na úkor spánku a manžela. Přitáhnu domů po osmé (nebo po sedmé) po cvičení, okouknu lednici, najdu si nějaký nezdravý jídlo (hermelín, konzervu tuňáka, kus dortu s pudinkem a jahodami se želé) to slupnu a jdu se natáhnout do postele s knížkou. Okolo jedenácté přijde manžel od televize (nebo od PC her, nebo z dodělávání podkroví) a chce zhasnout. Já mám zrovínka rozečtenou kapitolu, takže mu slíbím, že hned za chvililinku zhasnu a od půl druhé je u nás tma. Ale to ráno:-) To se mi nechce z vyhřátého pelíšku a smlouvám sama se sebou o každou minutku.

Saly,
Doufám, že tvé plány ohledně rodiny vyjdou a už v práci dlouho nebudeš, neb na čtení je to jistě zábavné, ale jako každodenní realita je to jistě téměř noční můra. Nebo nápad č. 2, zkus o tom napsat knihu a nabídnout nějakému význačnému nakladatelství. Kdyby se to neujalo v AE, tak u nás v Čechách určitě.

Kačenko,
koukám, že tvůj mexický výlet je vykoupen spoustou přesčasů a nemáš na nás čas. Zkus se nepřepracovat a alespoň na nás mrknout. Já vím, je to s náma těžký, píšem elaboráty přes dvě stránky, ale což, zase to jde usledovat (což o některých jiných debatách říci nejde), neb přibyte jen pár příspěvků za týden.

Takže krásné slunečné dny a nejpozději desátého podám zprávu.
Pa Zuzana

Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Více než dvě stránky ze sluncem prozářen... Zuzana27 1.4.2003 11:52

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.