1.4.2003 11:11:04 Simča a beruška
Ahoj Holkiiii
Tak jsem zase po desetidenní nemoci v práci. Byla to fuška - průdušky.
Vy jste se ale rozepsali. Trvalo mi to několik hodin! (s přestávkami) než jsem se vším prokousala.
Nejvíc z celé této diskuse mě opět zaujmula zahrádka. Ivule ty jsi teda číslo. Už aby jsi to bejbítko měla. Doufám, že tě bude honit po zahradě s žížalou v každé ruce(div né v puse) jako naše Zuzanka. Ta rýpání v zemi přímo zbožňuje. Je fakt po mě:o) Akorát ty nehty, to jsem si zrovna včera říkala, že si asi koupím takové ty bavlněné rukavice. Jinak jsem o víkendu nakoupila v Baumaxu asi 20 pytlíků kytiček a různých trav a bylinek. A dneska se jdu vrhnout na upravování záhonků. Jo, slunečnice jsem si taky koupila, ale ty malé. Sousedka je měla vloni a byly úžasný. Sklidila jich asi sto. Jsou moc krásné do vázy. Zeleninu nepěstuju. Jenom balkonová rajčata. Ty mám postavené ve velkých květináčích po zahradě. Jsou strašně krásný a slaďounký.
Hanínko, to , co se vám stalo s kolama, se přesně přihodilo nám (asi před dvěma lety. U nás v Kauflandu máme podzemní garáže (nízké), je tam sice cedule jak kráva, ale my to tam stejně s těma kolama napálili. Ještě do dneška je to tam (v Kauflandu) od nás odřený.
Jdu na o. Dobrou chuť.
Odpovědět