31.3.2003 23:16:05 Smáža - J + D
Re: Zesílení ručiček
Ahojky, tak mi spíme zásadně na zádech. A je pravda, že do dneška spí Jára v rychlozavinovačce, takže se mi neotáčí, i když už to umí. Ale taky upřednostňuje jen jednu stranu. Jára má rád stísněnější prostory. I odpoledne když chce spát, tak nejvíc zabírá lehnout si k němu a sbalit ho na boku do klubíčka do náruče, on usne a mi jdem po svým.
Jo Ivanko s tím balónem to zkusím, zní to zajímavě. My nejvíc trénujeme ruce na ležícím tátovi, kdy je Jára opřen o tátu a tlapká po něm rukama.
Jinak se vám musím říct co se mi dnes stalo, vzpoměla jsem si na vás a vaše vyprávění o pláči a vzteku při cvičení. Cvičila jsem cvik na zádech, jak jemně tlačím Járovi skrčené nohy do pánve a zároveň je směřuju k ramínkům a hle Jára místo namáhavého funění se rozřehtal na celé kolo. A to mi udělal dvakrát za sebou a večer taky! No koukala jsem jak buk.
Jo a Verčo s těma pohádkama to je dobrý, Jára občas koukne ze země na televizy a to mu pak taky nevadí, že je na bříšku dlouho. I když musím říct, že on je opravdu celkem pohodář a polohy si mění podle chuti a nedá se říct, že by nechtěl být na bříšku. Spíš nechce být sám. To pak nahodí pohled bezbraného smutného miminka a vztáhne ke mně ruce a když nezaberu spustí strašnej řev. Pak po mě leze jak po prolejzačce.
Holky musím už dnes končit. Mějte se a hlavu vzhůru!
Smáža
Odpovědět