Re: Týýý vogo!
Ivule, se zahradou jsem na tom taky bídně. Jedině tak jahody a bylinky. To zvládám. Ale miluju kytky a v létě jich mám plnej balkón. Už jsem byla v zahradnictví nějaký objednat, tak se nemůžu dočkat, až bude teploučko a rozkvete nám celej balkón.
Musím se Vám s něčím svěřit. Sice to asi nepatří do této diskuse, ale třeba se pobavíte na náš účet. Včera jsme byli na kole, protáhnout svaly po sezóně. Večer jsme se unavení vraceli domů s kolama na střeše. Já jsem řídila a manžel před domem vystoupil, aby otevřel garáž. Ještě mi ukazoval, jak mám správně jet, ale bohužel si „nevšiml“ kol na střeše. Já jsem si na ně taky nevzpomněla, takže jsem, jako vždycky, vjela do garáže. Najednou rána. Jedno kolo spadlo na zem. Zastavila jsem, manžel sundal druhé kolo, já vjela rychle do garáže, a šli jsme obhlížet škody. Tak obě sedátka jsou v čudu (moje kolo bylo naneštěstí úplně nový), kola trošku odřený, zahrádka „trošku“ ohnutá, promáčklá střecha a díra na kufru. No mohlo to dopadnout hůř, ne? Pak jsme si rozdělali láhev vína a pili a pili a pili.
Odpovědět