30.3.2003 16:04:16 pavlaaa
Re: V jakych autosedackach vozite po Brne sve ratolesti?
Děkuji za povzbudivá slova, Andrejek už má jen trochu rýmu, ale je veselý a spokojený, teď je s tatínkem venku a já se pokouším učit, uklízet, péct, žehlit,... No a protože nevím co dřív, zvolila jsem počítač. Leslie, nevím teď jak se ta autosedačka jmenuje, myslím Concord, stála v akci 2700 Kč. Je hodně barevná, má na sobě i plyšovou housenku,to píši, abys ji v obchodě poznala. Má pětibodové pásy, ty se hůře zapínají než ta kolíbka, ale zase jsou bezpečnější. Pro mě to byl velký nezvyk, než jsem si na to komplikované zapínání zvykla, některé levnější sedačky mají zapínání jednoduší. je cca do 100cm dítěte ( 4 let), pak se sundá vrchní část a používá se jako sedák. Také je zde nevýhoda s polohou na spaní. Dá se koupit zvláštní podložka za 700, ale ta se tam musí vložit, než dáš dítě do sedačky. Takže Andrejek spí ve vzpřímeném sedu, ale nedělá mu to vůbec problémy. Opět některé autosedačky jsou lépe polohovatelné. Jo, tato sedačka má atest v EU i USA, údajně jako jediná na našem trhu. Ale do USA cestu autem neplánujeme, takže to asi nevyužijeme. Kupovali jsme ji dost narychlo, byla v akci a pořádně jsme si nezjistili situaci na trhu. Jsme s ní spokojeni, jen ta poloha na spaní by se na dovolené, apod. hodila.
Odpovědět