30.3.2003 13:28:50 Tereza
Re: Stale jen cekam
Ahoj,jsem na tom úplně stejně.Už jsem úplně zoufalá,jak moc toužim po miminku.S přítelem jsme spolu 7 let,vztah je naprosto bezproblémový,před dvěma lety jsme si pořídili na hypotéku vlastní bydlení-2+1.Problém je v tom,že já už po dítěti toužim nejméně 4 roky,ale přítel by to chtěl ještě pořád odložit.Je nám oběma 24 let,nyní bych ráda vysadila antikoncepci,přítel souhlasí,ale pořád mám strach,že to dělá jen kvůli mně,bojím se,aby to nějak náš skvělý vztah nenarušilo,ale to je přece nesmysl,myslím,že až ten malý uzlíček uvidí,bude z něj také šťastný..Pokud bych věděla,že pokud počkám rok,dva bude po miminku toužit stejně jako,vydržela bych se tím ještě chvíli trápit,ale myslím si,že ten rok,dva by nestačil a do třiceti čekat nevydržím.Finančně jsme na tom průměrně,žádné úspory,průměrný plat,splátky,ale v tom bych neviděla problém...
Holky,určitě je nás víc se stejným problémem,dejte vědět,jak to řešíte nebo jste řešili...
Myslíte,že je to na přítele fakt hodně brzy,když by se mimčo narodilo v 25,pokud bychom tedy měli štěstí a šlo by to dobře???
Zas myslím,že je to spravedlivý,pokud já chtěla ve 20ti a on ve třiceti-průměr je těch 25...:))))
Dík za reakce...
Terka
Odpovědět