| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Liberec

28.3.2003 18:47:47 Bajka + 2 brouci

Re: Novinky

Ahoj liberecký princezny :-), děkuji vám moc za rady ohledně cvičení. Dnes jsem se konečně vyburcovala (resp. byla jsem vyburcována) k tomu, abych zavolala do porodnice a pořádně se vyptala, co a jak.

Od MUDr. Bayerový jsem při poslední návštěvě poradny dostala číslo na paní Vackovou - porodní asistentku z lbc porodnice, která cvika pro těhule pořádá. To číslo je 485 312 903. Byla opravdu moc sympatická, vrhla na mě proud informací a tak doplňuji: Pro velký zájem se cvičí v po a st. nejen od 16-17 hod, ale nově i od 17-18 hod. Stačí přijít nepřihlášená chvíli před cvičením, mělo by to dle instrukcí být v porodnici ve 4. patře snad v konferečním sále. Vše je zaměřený především na přípravu na porod a hlavně pod dozorem zkušených instruktorek. Celkem mě překvapilo, jak nelichotivě se vyjádřila o cvičení v mateřských centrech - prý jí tam chodí odrovnané maminy, kterým po těchto cvičení tvrdne bříško atp. Že by hustý konkurenční boj o zákazníka? :-) Potvrzuji slova JaninkyK - pojištěnci VZP mají 10 cvik zdarma, musí se prý jen na pojišťovně vyzvednout nějaká kartička pro záznamy - to ještě zjistím. No a taky to potvrzení o tom, že mamina není na rizikáči, při prvním cvičení dostane těhulka papír, který jí holčičanda v poradně potvrdí. Takže v pondělí po víkendu do toho jdu! :-)

Chtěla bych také popřát (lehce dodatečně :-) Ester k dalšímu ženskému prvku v Klihosmečce, kéž jste si z Vrchlabí přivezli sluníčko, které vám bude celý život dělat jen radost!! :-)

Dětský lékař - toť u nás zatím problém ožehavý, neřešený :-( Před třema letma jsme se totiž stěhovali do Chrastavy, v Lbc děláme a já tu mám i všechny svoje doktory. S prckem se mi sem ale chtít plahočit nebude, tak se asi budu muset dojít zeptat na národní výbor, kde se dá v Chrastavě splašit nějaký ten košér dětský doktor :-)
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Novinky JaninaK 12.2.2003 16:44
*Re: Novinky irena (Míša5/00+Maruš3/03) 18.2.2003 7:18
*Re: Novinky i z Jablonecka Zuza, 37.týden 19.2.2003 21:40
*Re: Novinky Bajka + 2 brouci 28.3.2003 18:47

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.