Re: S jarem nový kabátek
Ahoj Danielo,
ty slunečnice se mi tak zalíbily, že jsem šla shánět semínka. Ne těch velkých, to by se mi na zahrádku už nic nevešlo, ale nějakých zakrslejších. Prý je budou mít v pondělí. Pro Kaťas: už mám vysetý: jiřinky, afrikány, lobelky, pak něco, co ani nevím, jak se jmenuje, ale na obrázku je to moc hezký červený,včera jsem dávali do truhlíku naklíčené pnoucí fazole a vykopali starou růži, sazeničky salátu už mám asi čtyři centrimetry vysoký. Jen do toho skleníku se nikomu nechce. Dnes jsem si koupila semínka pastiňáku a celý víkend určitě strávíme na zahradě hrabáním. Jen bych se potřebovala trochu učit, a to teda fakt nevím kdy.
Už jsem se trochu přestala bát těch testů, protože pak mi došlo, že na 1.4. jsem měla termín porodu, a kdyby nebylo jednoho debilního doktora, tak bych třeba i rodila. Přece nemůžu mít tolik smůly najednou, že jo?
A malýho si budeme muset asi fakt vzít s sebou, protože ségra, který jsem ho chtěla vnutit, bude ten den objížděť okolní porodnice, aby si vybrala, kam půjde rodit. V Jilemci se jde s manželem podívat na předporodní přípravu. Taky docela symbolický.
Všem přeju moc hezký a slunečný weekend.
Odpovědět