| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

28.3.2003 13:10:49 Brendy

Tak konečně pár slov

Nazdárek kočandy, Zuzi,Peťko a krokouško Kačenko a Saly,
musím pochválit náš srazík z minulého týdne - byl super.Jen se asi příště musíme sejít o víkendu a hned ráno,aby jsme si stihly pokecat,neb při tom stání venku mi jaksi "namrzli moje nožičky"(teda nožičky,při mé výšcce to jsou pěkný lodě).Zuzi,hrníček mi udělal velkou radost,už z něj po ránu sosám kafíčko.Saly,škoda, že nemůžeš s náma.

O víkendu jsme opravdu makali na zahradě,už máme kousek zahrádky před barákem zahliněný a budem vysazovat trávu a stromečky.Předevčírem jsme nakoupily 6 stromečků(něco jako thuje) a travní osev.Když jsem platila,tak jsem podala mužíkovi ten 2kg balík trávy se slovy - tady máš to semeno a on před tou slečnou prodavačkou řekl,že má dost svého.Chudák pěkně zčervenala.
Počásko bylo tento týden opravdu super,už jsem uložila zimní oblečky,zasadila zbytek bylinek a nějaké kytí,no jestli něco vzejde...
Zítra razíme do kina na Pupendo,dala jsem to mužíkovi k svátku,nadsením neoplýval,ale myslím,že se mu to bude líbit a když ne jemu,tak mě určitě.

Jinak je vše při starém,v práci to dopadlo dobře,smlouvu už mám.
Jo a taky se konečně snažím nepřejídat,lépe řečeno,nejíst po 17 až 18 hod a vynechat sladké.Ne pořád se daří.Jsem zvědavá,jestli se dokopu k cvičení,ale na Zuzku nemám,ta se do toho cvičení pustila s vervou,já jsem na to moc velká lenora.

Tak zlatíčka,mějte se krásně,užívejte tepla a víkendu.
Pa I.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Tak konečně pár slov Brendy 28.3.2003 13:10

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.