| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mám doma podnikatele

28.3.2003 10:21:35 oloušek, chlap. 4roky

Re: jaro..

ahoj jani.se starenkou me to mrzi,uprimnou soustrast.byl to pozehnany vek.

a kacenka si zvykne,casem.jeste parkrat se schovas a uvidis,to pujde.jenom,jak mluvi kacka s tema detma?nemecky?

prehlidka byla fajn.moc pekne modely,rok od roku lepsi.natacelo se to na kameru,tak az to bude hotovy,napisu ti adresu a muzes na to mrknout,na netu.
jenom me to tak unavilo,ze jsem nevedela,ci jsem.byla jsem rada,ze jsem zalehla s malym.toho ted trapi dalsi zoubky,tak je umazleny a porad by jen spinkal,nejlepe na mne.

co pocasicko?tady je pekne,slunko sice pod "oparem",ale teplo.odpo musim neco pokoupit.na papani.

ted me napada,nemuzete jet na pohreb,ze?to je mrzute..pada v uvahu jedine to "pasovani",co?ale to je riskantni..:o((

musim za malym.papa
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
jaro.. Jana Z. 26.3.2003 14:45
*Re: jaro.. oloušek, chlap. 4roky 27.3.2003 14:31
**Re: jaro.. Jana Z. 27.3.2003 16:30
***Re: jaro.. oloušek, chlap. 4roky 28.3.2003 10:21
****Re: jaro.. Jana Z. 28.3.2003 10:53
*****Re: jaro.. oloušek, chlap. 4roky 28.3.2003 18:55

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.