Re: jaro..
Ahojky..
tak ja mam tedy dneska den....
Rano mi volala segra, nase babinka (Kacky prababicka) dneska brzo rano umrela..ach jo..sice ji bylo uz skoro 90 a posledni tak 5 let ji mami osetrovala a z toho tak 2 roky uz byla starenka opravdu moc moc nemocna a uz nas ani nepoznavala a ted uz poslednich par mesicu jen lezela - uz nam ji ani nevratili zpet z nemocnice - na takove osetrovani uz nemela silu ani moje mami i kdyz strasne moc chtela...Je zajimavy, ze jsem dneska rano mela nejaky sen, ktery mne dost "rozhodil" a jeste jsem u snidane rikala memu muzi at zavola svoji mami jestli je ok (nejak jsem si vydedukovala, ze to bylo o ni) a ono to bylo asi o nasi babince..zvlastni, nikdy jsem na takove veci moc neverila..
Nejhorsi je, ze ja ted nemuzu ani do Cech, kdyz nejsou ty doklady..
No a ted odpoledne jsme byli ve skolce na hodinu - na zkousku. Deti byli venku na zahrade, Kace si tam taky hrala ale porad kontrolovala zda tam jsem. Kdyz jsem se schovala hned se mne vydala hledat..no uvidime pristi tyden, jak to pujde..
A jak se dneska vydarila Tvoje prehlidka?:-))Treba se ted nahrne vice nabidek a budes mit pri materske nejakou "zabavu"..to by bylo fajn, ne?
..ja a zahradka..tak to holka zrovna moc ne:-)) na zahrade mam jen stromy a ruze..a travu..a to tady i v Cechach..zadne dalsi zahonky ci kytinky nejsem schopna udrzovat..jsem typicke prazatko neschopne nic radneho vypestovat..
Tak ja si jdu dat poradne kafe, dneska ho fakt potrebuju...
Zatim,
jana
Odpovědět