| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

27.3.2003 15:38:39 Hanína

Danielko

Vůbec si se mě nedotkla, já už jsem v tomto směru za vodou. Děkuju za nabídku, ale asi ne. My už jsme absolvovali více návštěv různých léčitelů a homeopatů, vždycky to bylo přes nějaký známí, kteří s ním měli dobré osobní zkušenosti, ale nám to nepomohlo. Můj manžel tomu hodně věří, já spíš ne. Myslím, že v tom je ten hlavní problém. Pokud chce člověk úspěšně podstoupit léčitelské metody, musí tomu především sám věřit. Myslím, že je to založeno na rčení:"Víra tvá tě uzdraví."Kdo tomu věří, je to jen dobře a většinou mu to i pomůže. To ale bohužel není můj případ.
V tomto směru už je všechno za mnou, jen jsem si řekla, že to tak jednou za rok zkusím přes IVF, ale jinak už se nedočkavě těším na nějaký to osvojeňátko. Díky moc.
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Ahoj Haníno, Daniela Lukášek Leonka Kevin 27.3.2003 15:18
*Danielko Hanína 27.3.2003 15:38

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.