Johanko, hádat se v žádném případě nechci, ale pokud Lída píše, že se u nich ani nedá sednout na trávu a syn je rád venku je to opravdu otázkou priorit. Já byla z města a na diskotéce jsem v životě nebyla. A nikdy jsem neviděla tolik filmů a divadla jako teď, co jsme na vsi. Děti jsme ochotní těch pět kilometrů z jejich zábavy jistě přivézt, protože bez auta se tu stejně neobejdeme. Jak říkám je to o prioritách, po pěti a půl roce jsme tu nesmírně šťastní a myslím, že děti budou taky. Jsme připraveni pro to udělat co bude v našich silách. Rozhodnout si to bude muset samozřejmě Lída sama. Lídě bych doporučila prohrabat se diskuzí na začátek, kde jsme na téma děti a izolace s jednou maminkou tří nebo čtyř dětí mluvily. Neviděla to po letech na vesnici jako až zas takový problém. Zkrátka nastalé situace řeší operativně. Hodně sluníčka :)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.