| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

27.3.2003 12:19:01 Magdina

Re: Nováček - pro Verču

Verčo, ještě než vás pozvou na psychotesty, přijde se k vám paní ze sociálky podívat. Já se toho bála, ale sedla si v obyváku a kecali jsme - i smanželem asi hodinu. Nikde jinde se nedívala a nešmejdila.U nás to šlo rychle - za 10 dní po podání žádost a dodání potřebných dokladů přišla a asi za 6 týdnů jsme dostali pozvánku na psychotesty (kam jsme bohužel zrovna nemohli, takže pak se to asi o 2,5 měsíce protáhlo).
Žádost můžeš mít klidně doma a podat ji až vy budete chtít.Záleží na roce podání - ne na měsíci.
Klidně si pro papíry běž a nech je doma uležet než budeš vědět jak IVF dopadlo a podejte si to až pak.Veškeré požadavky na dítě i jiné údaje mžeš v průběhu celé čekací doby měnit a žádost i na 1 rok pozastavit. Já jsem rozhodlá, že i když by se nám IVF povedlo, tak si vezmeme i dítko z kojeňáku. Tady je čekačka 3-4 roky (spíš ty 4), takže IVFáček by zatím odrostl a nebyl by problém vzít si budulínka z kojeňáku.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Nováček Verča(N+M+T) 26.3.2003 12:13
*Re: Nováček Magdina 26.3.2003 14:26
**Re: Nováček Kaťas & 2 kluci 26.3.2003 16:55
**Re: Nováček - pro Verču Magdina 27.3.2003 12:19
***Re: Nováček - pro Verču Verča(N+M+T) 27.3.2003 12:43
****Re: Nováček - pro Verču Hanína 27.3.2003 14:47

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.