27.3.2003 11:21:52 D
Re: Milování pro něj není důležité a hroutí se náš tím vztah
Milá Sally a Jezinko,
moc vám děkuji za vaše názory na tuhle situaci.Chtěla bych doplnit pár věcí.Chápu, co píše Sally o tom, že když přijde chlap unavený z práce jako kůň, že na něm nebudu chtít, aby se mnou skotačil v posteli.Na to jsem dost rozumný člověk, ale když je doma krásná pohoda, tak přece...
Včera jsem s ním vedla monolog o tom, jak by to mohlo fungovat.
Přesně jak píše Sally, on když nechce, tak nebude dělat nic,nijak mě uspokojovat, abych byla spokojená.Nevyjde mi vstříc, protože nebude dělat něco, co se mu zrovna dělat nechce.Nebere to tak, že by to udělal rád, že pak bude mít doma spokojenou a usměvavou partnerku, ale že by to dělal z musu.
On je spokojený.Jeho potřebu sexu splňuji, ale já potřebuju o trošku víc,což on nechápe.Říká, že z toho dělám moc velkou vědu.Milování je skvělé, pokaždé mám orgasmus.Hrozně moc se tenhle problém promítá i v jiných věcech.Já nevím, jestli mi alespoň trochu rozumíte, ale moc mi pomáhá si to tu napsat.
A co se týče vycházení vstříc v jiných věcech, tak si nemůžu stěžovat.Proto mi ještě stojí za tenhle vztah trochu bojovat, jestli mě chápete.
Nejsem člověk, který je nerozhodný nebo marnivý.Potřebovala jsem získat jakýsi nadhled na tento problém.Myslím si, že už to došlo tak daleko,že ani jeden z nás už nejsme objektivní.Opakujeme si každý tu svou písničku, i když mám pocit, že jsem to já, která přijde s řešením.
A teď k Jezince,Jezinko, to, co jsi napsala, je přesně můj partner.Jsem naprosto přesvědčená, že to je z té pohodlnosti.V ničem jiném to není.Milování má rád, líbí se mu to, je to skvělé, ale televize je lepší, než se namáhat se sexem.Akorát to, že když se rozhoupe, neudělá šup,šup a je po všem.
Jenže on nikdy nešel do sebe, aby si třeba řekl, že mi nebude odpírat to, co mám ráda (kvůli jeho pohodlnosti).Raději řekne, že to mám pochopit a nedělat kvůli tomu scény.Řekla jsem mu, že tím jsme vlastně nešťastný oba.Proto jsem taky psala, že žádné erotické pomůcky, nové prádlo,erotické filmy nepomůžou.On musí dojít k tomu, co jsi udělala pro vztah ty,Jezinko, aby jsi ho zachránila.
To je přesně to, co by ten vztah zachránilo.
Ještě jednou vám moc děkuju.
Odpovědět