Psychotesty
Ahoj holky,
tak nám konečně po čtyřech měsících přišla pozvánka na psychotesty do Hradce na příští úterý.
Nejede tam náhodou taky některá z vás?
Jak jsem se doteď nebála, tak teď začínám docela trojčit. Na pozvánku napsali, ať příjdeme odpočatí, aby výsledky dopadly co nejlépe. To mně skoro příjde jako u nějaký hodně vostrý zkoušky. Snad se neprokážeme jako patologický osobnosti a neřeknou nám, že by nám nesvěřili ani kočku. Neví někdo, jestli můžeme s sebou vzít pětiletý dítě? Nemá ho kdo hlídat a určitě se nestihnem vrátit tak, abysme ho vyzvedli ze školky. Taky jsme se s manželem domluvili, že asi změníme požadavky, protože jemu bude letos čtyřicet a kdybychom měli čekat ještě pět let, tak on by se pak na miminko už necítil. Já to tak neberu, ale jeho trochu chápu. Je mi ale jasný, že starší dítě si s sebou nese už spoustu zážitků z původní rodiny, pokud nějakou mělo, a všechno to znamená strašně moc problémů. Doufám, že při těch testech bude příležitost tohle všechno s psycholožkou probrat. Taky přemýšlím o tom, že bychom změnili adopci na pěstounství, pokud by byla reálná šance, že se to do budoucna změní.
Odpovědět