27.3.2003 7:30:12 Alena2
Re: Milování pro něj není důležité a hroutí se náš tím vztah
Ahoj D.
donedávna jsem na tom byla podobně(ne-li úplně stejně)Ale ten,co se nechtěl milovat nebyl přítel,ale já!!Jako bys vyprávěla o tom,co se dělo u nás během posledních měsíců...Taky to byly nejdříve menší hádky,pak to přerostlo ve velké,došlo na slzy atd.Začalo to být nesnesitelné-hádky kvůli sexu byly téměř každodenní.Taky jsme se málem "rozešli",i když by jsme to nedokázali,ale takový návrh u nás padl.Naštěstí jsem se vzpamatovala, už to máme vyřešené a je už pár týdnů pohoda.
A proč jsem milování odmítala?Stydím se to přiznat,ale je to tak - jako tvůj přítel z pohodlnosti.Prostě kdykoliv přítel naznačil,že by se chtěl milovat - byla pro mě přednější televize nebo něco jiného.Když k milování došlo,tak se mi nechtělo vynakládat námahu s mazlením a chtěla jsem jít rovnou "na věc"Samozřejmě se to příteli nelíbilo a myslel si,že to dělám jen proto,abych to měla co nejdřív za sebou.Tvrdila jsem,že ne,ale pak jsem musela uznat,že ve většině případů to tak bylo.Přítel se chtěl milovat co druhý den a já bych tak ob dva.Ale i to se pro mě časem stalo "příliš namáhavé,tak jsem to prodlužovala až na 4 dny pauza atd.A tak vznikaly hádky....Podotýkám,že milování mám ráda,skoro vždy dosáhnu orgasmu,ale prostě ta lenost nebo film v televizi pořádně nalomili náš vztah. Šla jsem do sebe, řekla si, že to dál tak nejde, vždyť ho přece miluji a nemůžu mu (kvůli mé pohodlnosti) odepírat to,co má rád a vlastně co mám ráda i já.Řekla jsem si,že ho přece nechci ztratit,tak s tím něco musím udělat nebo budeme oba dva nešťastní. Tak jsem přítele, začala svádět, přicházela jsem jako první, kdo se chtěl milovat a teď už je všechno zase v pohodě.
Přítel bude asi na tom podobně, musí překonat tu svou pohodlnost a zase bude všechno o.k. Hodně štěstí.
Odpovědět