| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Zaměstnání

27.3.2003 1:51:05 Daniela

Re: Nástup do práce

Jani, nebuď smutná, to přejde. Z obdobného (ne-li stejného) důvodu jsem začala po půl roce mateřské podnikat. Mně moje práce vždycky moc bavila, v tom problém nebyl, ale nějak jsem se nemohla vypořádat s pocitem, že jsem máma "na půl úvazku". Postupem času dojdeš k tomu, že příjemně strávené 4 hodinky s Janinkou dají Vám oběma víc, než celý den, ale za krkem nervozitu, kde vezmeš peníze na to či ono. My máme báječná dvojčátka, do školky šla ve 3,5 a mně to bylo stejně líto jako Tobě. Není to o tom, že musíš začít pracovat, ale o pocitu, že se nám dítko prostě "trhlo". Další pozitivum - od té doby, co jsem ještě k MD začala pracovat, nevnímám blbosti. Blbosti ve stylu, okna se myjou 8 x ročně (dneska jsem ráda, když to stihnu 4x) atd. sama znáš, košík prádla počká a když nepočká, ať se vyžehlí :-)). Od té doby FAKT skládám prádlo hned, jakmile sundám ze šňůr.
Šetřím čas vařením ve velkém 2 dny v týdnu a zásobami na mrazáku, občas to vaření za mne "vezme" tatínek.
Když prcky vyzvednu ve 3 ze školky, fakt 100 %-ně jsem jejich a oni moji. Modelujeme, malujeme, i společně uklízíme a vaříme, navečeříme, vykoupáme, uspím. Prostě se užíváme. Víkendy, pokud nedoháním nějaký děsný průšvih a HLAVNĚ neděle jsou jejich. Kino, divadýlko, KFC (nezdravé, ale milují ho) a tak.
Prostě si to víc vychutnáš. Měj se moc a moc hezky, uvidíš, bude líp.
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Nástup do práce Jana 27.3.2003 0:8
*Re: Nástup do práce Daniela 27.3.2003 1:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.