| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

26.3.2003 23:25:00 Klárinka

Re: Daniele a Monice

Protože jsem se také zúčastnila debaty okolo Filipa a Moniky tak považuji za slušné se také vyjádřit i teď.
Když jsem četla první příspěvek Moniky tak jsem reagovala jednostranně a kriticky, aniž bych si srovnala, že o tom vlastně vůbec nic nevím. Nechala jsem se unést tím, že Monika chce pomoci postiženému opuštěnému dítěti a někdo jí v tom místo pomoci brání.
Bylo to ovlivněno hlavně naší ne příliš dobrou zkušeností se soc. prac. v místě našeho bydliště a také ne příliš dobrými zkušenostmi našich známých, příběhy FOD versus státní úředník apod.
Přiznávám že jsem si do dnešního dne myslela, že Středisko NRP = soc. odbor Mú+Kú.

Mrzí mě že jsem se do toho nechala zatáhnout, omlouvám se za svůj první unáhlený úsudek všem holčinám, které ho musely číst.

Na adresu Daniely bych chtěla říct, že ona byla naopak velice objektivní a nikdy tu nenapsala nic hanlivého na NRP.Je to velmi silná osobnost, které si moc vážím.
Dančo, nenech se tím dneškem rozesmutnit, my jsme rádi že jsi tady!!
Věřím že i Monika má dobré srdce a úmysl pomáhat potřebným, přimlouvala bych se za to, aby přijala nabídku p.ředitelky stř. NRP a vysvětlily si vše mezi sebou v klidu a bez emocí.
Myslím si, že takto ostře laděnými dopisy přes naší diskusi se to napětí bude jen zvyšovat a nikomu to stejně nepomůže - spíše naopak.

Tady bychom si měli spíše předávat zkušenosti a navzájem se povzbuzovat.
Dobrou noc K.

P.S. Jedna dobrá zpráva: dnes jsem byla s holčičkou na rehabilitaci a dostaly jsme pochvalu jak je šikovná a že vše dohnala, žádné věkové opoždění už nemá. Sestřička říkala že je to divoška ať prý se těšíme!
A to my zase jo!
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Re: Daniele a Monice Klárinka 26.3.2003 23:25

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.