26.3.2003 19:31:49 sally
Re: Milování pro něj není důležité a hroutí se náš tím vztah
Milá D.,
důležité je, zda se jedná o dočasný či trvalý stav. Dočasně má asi každý z partnerů "právo" být nenaladěn, nemocen, vystresován atd.
U vás mi to ale přijde jako dlouhodobý stav, což bych považovala za průšvih. To, že se nedokážete nějak domluvit, že tě partner odmítá, že odmítá i "jednostranné" aktivity... nevím, asi bych se s ním spíš rozešla. Myslím, že není nic špatného na tom, když partner občas odmítne (přijde mi lepší říct "hele, dneska jsem fakt utahaná" než pak ležet a čekat kdy "už to bude za mnou" a podobně, když mi muž přijde z práce domů v deset s očima krhavejma únavou, tak si prostě nechám chutě zajít), ale jindy zase přeci není problém vyjít tomu druhému vstříc, ať už s vlastním sexem, nebo nějakou jinou technikou. A to mi přijde, že je ten hlavní důvod, proč ty jsi nespokojená.
Jestli se s tebou přítel nemazlí, jestli není ochoten se ti věnovat alespoň občas i v těch dnech, kdy prostě nemá chuť, tak to asi není dobrý partner. Myslím, že tohle je o povaze - on prostě bude dělat jen to, co on chce, a kdy on chce. A pravděpodobně se to promítne i do věcí se sexem nesouvisejících. Já nevím, je schopnej ti vyjít vstříc v jiných věcech, které jsou pro něj třeba trochu "nepohodlné"? (např. vzít občas těžký nákup, přijít dřív z "pařby s kámošema", když ležíš doma s angínou, chopit se bez říkání nějaké práce v domácnosti).
Odpovědět