Re: Streda
Ahojky vsem,
zda se, ze uz antibiotika zabraly a jsem alespon trochu provozuschopna (asi i nadobi umeju, aby mel manzel radost, on je ted takova zena v domacnosti).
Anicka je fakt zlaticko, ale poznala, ze uz je mi lepe, tak me dneska uz sikanuje, musim stavet komin, hrat na klavir atd. Ona je normalne desne ziva, kdyz manzel v pondeli odchazel do prace, videla jsem to dost cerne, ale asi fakt poznala, ze mi do juchuchu neni. Vcera mi ji sousedka vyvencila, tak to bylo lepsi.
Zen, jsem rada ze Saffinka uz je zdrava a papa. Neboj ona zase nejakou tu cerven polapi.
Rendo, nas mopsik je ted momentalne v Praze, my se o nej tak nejak stridame s tatou. Nez jsem se vdala a odstehovala se do Nemec, bydlela jsem u taty a Lucie mela dva panicky. A muj tata je sam, takze je chvili tady chvili v Praze. Navic ted ma problemy s okem a musi dostavat pravidelne injekce a muj tata do veteriny dela, takze jsme to spojili. Ale my jedeme ted na vikend do Prahy a pak musi tata sluzebne pryc, takze bude zase chvili u nas. Anicka ji ma hrozne rada a je to sranda, kdyz starsi dama Lucie se muze pretrhnout ve hrani kvuli Anicce. A co vase psisko? Preju ti at uz se brzy muzes koupat v nove koupelne. Nas ceka prestavby koupelny na velikonoce, ale nastesti na chalupe.
Romco, jak se vam bydli v novem bytecku? A co hudebka?
Mejte se vsichni dobre Radka
Odpovědět