26.3.2003 11:35:29 Monika
Re: Janě
Ahoj Jani,
moc Ti děkuji za dopis. Opravdu mě zahřál u srdce. Vím, že budu muset jít dál, že čas už nejde vrátit a já mu "asi" nedokážu odpustit. Možná jsem ten předchozí dopis nenapsala úplně, protože Ty jsi z něho vycítila, že jsem na něm byla závislá a zamilovaná. Ano byla jsem do něho zamilovaná, ale časem zamilovanost odejde a pak už zůstává jenom láska, úcta a vážení si toho druhého. Dával mi všemi možnými způsoby najevo, že je to i u něho stejné. Neustálé pozornosti, drobnosti, kytky, něžnosti. Prostě všechno co si žena od muže může přát. Všechny tyhle věci jsem mu oplácela. Chvíli rozmazloval on mě, potom já jeho. Proto teď nemůžu uvěřit, že během jednoho měsíce je všechno pryč. Teď je vedle mě úplně jiný člověk, s úplně jinými názory. Minulý měsíc jsme měli společné sny a plány, které jsme začali realizovat a všechno nám opravdu vycházelo. Teď mám pocit, že tento týden je všechno jenom dlouhý a špatný sen, ze kterého se nemůžu probudit. Ještě jednou Ti moc děkuji za dopis. Jsi moc fajn holka.
Odpovědět