26.3.2003 11:19:02 Jana
Janě
Jani,
vse, co popisujes, ma jednu velkou vyhodu - Tvou ohromnou sebereflexi. Kazdy Ti neco poradi, ale nakonec budes sama na to, aby ses nejak rozhodla. Ver, ze co clovek, to malinko jiny pohled i nazor. Ty jsi velice rozumna, citova a vnimava holka. Ani ja si netroufam rict co by bylo nejlepsi, cili opet - "podle sebe, soudim tebe" tam zrejme bude. Rika se, ze ten, ktery odejde, ma predstih a i kdyz se mu nelehce odchazi, byva na tom malinko lip. Vezmi si, Ty jsi zustala sama, on jede dal a s dalsi "vyvolenou". Ty mas prece jen vic casu o vsem premylset nez on, ktery si uziva libanky a proto zazivas i intenzivneji bolest. Navic jsi to Ty ta opustena,on, ktery opustil. Zda se mi, ze on citi Tvou zavislost na nem a je si vedom, ze s Tebou prece jen muze pocitat. Jani, uz jen tenhle nepomer, kdy jeden na nekom vic visi a druhy se veze, je pro vztah dost velka komplikace. Byla bys to prece jen vic Ty, ktera by se neustale prizpusobovala, zatimco on by ROSTL. On by mel stale vic prostoru pro to, ze by se koukal jinde nez Ty, ktera bys cely svuj zivot zasvetila prevazne jemu. Zkus vic popremyslet nad detaily, ktere jsi pro svou zamilovanost treba driv ani nevidela. Bohuzel, ten ktery byva tolik zamilovany je v nevyhode prave proto, ze z druhe strany pak casto mizi touha, jelikoz jsi tak blizko, ze uz nema o co usilovat, jsi JISTA a stale k dispozici a proto obcas muzi bojovnici vic prahnou po te, o kterou musi vic bojovat. Samozrejme po letitem vztahu je to jinak, ale treba mu ten stereotyp zacal silne vadit. Pracuj na sobe, abys byla zajimava, nedostupnejsi, vic hrdosti, radosti, nezavislosti, to vse spis zapusobi nez smutne oci. Moc drzim pesti a ozvi se
Odpovědět