Re: hovězí maso ve školní jídelně
Kdysi jsme byli pozváni na konferenci o mléčném průmyslu a tam se projednávalo bezva téma - aby se mléko pro trvanlivé výrobky během zpracování nesráželo, leje se do něj - JAR! Tedy, ne moc, jen trošku...No a hledalo se, co tam lít jiného. Vypadla jsem s představou, že nejlépe umeju nádobí v několika lžicích plnotučného mléka...nebo jogurtu? Myslím, že s hovězím je to obdobné. Když člověk kouká na televizi, je mu z těch nemocí nanic a tak jde a dá si biftek, aby ho to neporazilo. Dítěti zkus koupit mikrovlnku (s časovým spínačem na ohřívání - dělala jsem to taky tak) a vařit mu doma, ale, upřímně, za pár let vyrazí s partou na čundr, vyloví lžíci z kanady a sní cokoliv, co bude zrovna v kotlíku...Nemyslím, že by v 15 letech koumal nad BSA. Takže: ochránit ho doma určitě lze, ale co jinde? Kdo se neotuží, bude mít smůlu.
Odpovědět