23.3.2003 20:18:14 Méďulka
Re: BABIČKA A JEJÍ VNUK
Ahoj Andy!
Neves hlavu, nejsi v tom sama, mam taky neco podobneho. Nastesti ne s moji mamou - ta je skvela babicka a mala ji zboznuje, ale s druhou babickou. Ta si pro ni prisla jenom jako pro male miminko , aby si mohla povozit kocarek - a to jeste jen kdyz venku bylo hezky. V desti se omluvila. Jak mala rostla a uz ji nespala celou prochazku na kocare, veskere prochazkove aktivity skoncily. Je to uz presne dva roky.
Zpocatku me to trosku mrzelo, ale ted uz ne. Asi jim nestojime ani za to , aby zvedla telefon ci mobil (ktery jsme ji mimochodem koupili my) a aspon se zeptala , jak se male dari. Nic. Na navstevy k nam nechodi, ale kdyz my samy (manzel je vecne pracovne z domu) se neprijdem podivat nebo samy nezavolame, tak to uz je, no vy k nam nechodite mala nas nebude ani znat a tak. Ale za to ze nam nechybi a male se po nich nestyska si muzou sami prave svym chovanim, ale ja je o tom poucovat nebudu. :-)
Za ty dva roky jsem si uz zvykla brat si malou vsude s sebou, takze o nejake hlidani z jejich strany popravde ani nestojim. :-(
Ja to beru s humorem, proste asi si to babickovstvi a dedeckovsvti predstavuji nejak tak ...
Odpovědět