neplánovaný císař-velké mimi 2
drahé mamky,které jste mě tolik podpořily.Mám strašlivé výčitky svědomí že jsem nemohla reagovat dříve,ač vaše reakce na mé dotazy jsem si stačila aspoň vytisknout,bohužel ne již až doposavad odpovědět.Moc jste mi pomohly, moc jste mě podržely, právě jsem to moc potřebovala.Můj muž je úžasnej člověk, ale některým věcem prostě chlapi neporozumí.Milá Ed,velice ráda bych ti poslala nějakou tu fotečku naší cvalíkyně,ale nevím jak se dostat k tvé e-mailové adrese.Drahá Orionko,Aido,Žabo,Jájo,všem vám díky,když já fakt nevím jak se k těm adresám dostat!Zádné vitamíny pro těhotné jsem nebaštila,obříci nikdo rozhodně nejsme,ani cukrovku mi neprokázali. a v rodině máme pravda chlapečky z obou stran čtyřkilový.Můj tatínek je z dvojčat a měli kluci téměř osm kilo.A jak jste na tom "bláznivky co se chstáte druhé dítě rodit doma?" Kdy na vás můžu myslet?Neprošvihla jsem to už? Druhé porody jdou většinou líp? Platí to i v případě že první byl cs? Je už spousta hodin a usínám tu nad klávesnicí.Malá je teď celé dny vzhůru což si dovedete představit co asi tak sedmitýdení mimčo přes ten den dělá.snad se mi podaří říci vám všem díky lépe ještě zítra a teď se aspoň ty tři čtyři hodinky vyspat.Kdyby ste viděli jak je ta naše Alenka krásná! Asi sem se zamilovala!
Odpovědět