Re: Apolitický pokec
bohužel ani mne nějak neopouští únava... nechce se mi do ničeho, fakt mám pocit, že jsem zralá na zimní spánek... mám i víc hlad a víc mě honí chutě, což teda zase ignoruju, protože jsem líná nakupovat odpoledne, nakupuju jen ráno a to probíhá ve stavu neprobuzeného těla, takže nakoupím jen to nejnutnější (celkem praktické

)
jedinou výjimkou bylo pondělí, kdy jsem dorazila domů tak zdrchaná, že jsem rovnou zamířila do kuchyně a uvařila čokoládovo mátový pudink a ještě horký jsme ho s dcerou hned snědly

předpokládám, že to souvisí s možným nástupem menopauzy, protože můj cyklus začíná připomínat sázku do loterie

z toho hezkého - těšíme se s dětmi na halloween, vymýšlíme pořádnou "strašidelnou" hostinu, vyhlížíme halloweenskou edici v lidlu (dcera má nakoukáno ze zahraničních lidlů nějaké věci s wednesday), zatím máme jen chipsy (to běžně nejíme a nekupujeme vůbec, takže děti jsou nadšené už i z toho

)
a líbí se mi tvá picí výzva - popravdě když odmyslím alkohol, měla bych asi problém dát dohromady tolik variant, aby to bylo pestré a nenudilo

běžně piju černý čaj, ovocný černý čaj, ovocný čaj... výjimečně džus s horkou vodou nebo (pro změnu) džus s černým čajem... to moc pestré není

Odpovědět