Furt len politika. Takže mi neostáva než založiť si svoju tému.
O hocičom. Teda, okrem politiky. V reále sa sice o nej bavíme, jak v práci, tak doma, ale ak chcem únik (napr. Rodina.cz), tak nič.
Ako sa máte, čo u Vás nové?
Ja som unavená. Posledný týždeň každý deň. I hodinky kričia "spánek bez regenerace!", to viem ale i bez nich. Budím sa iná a unavená bývam už pred obedom. Včera dokonca už o 9h som sa musela zastaviť a zavrieť si na chvílu oči.
Tak neviem, či podzim, či sa postupne plížim k menopauze, alebo čo. Stres nemám, je mi dobre, jak doma, tak v práci.
Starší syn ma síce pravidelne vytáča, najmladšie dieťa vlastne tiež, ale je to ešte v norme.
Dnes som si naordinovala "piciu výzvu", tj aby ma to motivovalo k dostatočnému pitiu tekutín, tak som si povedala, že vypijem 8 až 10 pití a každé bude iné, aby ma to bavilo, tá pestrosť.
Tak už mám v sebe 7, s polievkou 8.
Há, a čo je u nás nové - manžel po 5 rokoch vymekol, a búra sa nám v dome nový otvor - dvere v kuchyňoobývačke. Síce začiatok bol trochu krutý, keď mi ráno o 7h zazvonili u dverí dvaja statní ukrajinci v montérkach (manžel mi zabudol oznámiť, že prídu o hodinu skor než bolo povodne dohodnuté..), ale výsledok za to bude iste stáť a ja sa teším, že tam bude viac svetla a hlavne si vyjdem von, na terásku, kde si budem pred Vianocami dávať plechy s horkým cukrovím, kde budem rituálne vítať new day, atd

A Vy? Nejaké radosti, starosti, s ktorými sa Vám chce podeliť?