8.5.2025 22:31:52 Beruška78
Myš v odpadu
Ahoj, potřebovala bych poradit od těch, co bydlí v paneláku, a co mají osobní zkušenost nebo od známých.
Jsme v paneláku v prvním nadzemním bytě. Přestěhovali jsme se z klasického cihlového níž , aby nebyly schody kvůli manželovi, takže jsem se s tím zatím nesetkala. Udělali jsme potopu pod náma, a zjistilo se, že myši prokousali připojení k odpadu, bylo to za zděnou přepážkou, takže to nebylo vidět, u nás voda nikde. Jasně, je to opravený, ale....Svj říká, že pravidelně deratizuje, udělá to pod náma teda ještě jednou. Prý se drží kolem kolektorů... bydlíme tam 4 měsíce, do té doby s tím předchozí majitelé vůbec neměli problém, bydleli tam hodně let. Rekonstrukci jádra dělali před 4 lety. Měli tam záchod geberit, jestli to píšu správně. Jestli to jim chutnalo...A teď babský rady, co pro to můžu udělat já, aby je to odradilo? Jako jinak byt super, jsme tam moc spokojený, bála jsem se hluku, ale naprosté ticho, ale tohle mě mrzí. Vím, že se to asi v panelákách děje,ty mrchy se drží nízko, co jsem si našla, nevím .Máte prosím někdo nějakou radu, zkušenost, jak je odradit,krom se stěhovat, byt je už náš 🍀. Moc předem děkuji
Odpovědět