Re: Venkovská idyla?
Ahoj Marie, není ta vesnice náhodou v Orlických horách? Tvůj příběh a popis mě totiž úplně zapadá do vesnice, ze které pocházím a kde teď žijí moji příbuzní :-)) Jinak Ti chci říct - pokud vím (z vlastních zkušeností), tak ani na malé vesnici není problém normálně žít. Zkrátka se chod rodiny musí přizpůsobit tomu, kde žiju. Já jako dítě jsem zažila školní autobusy, zimu, kde bylo sněhu po okna a autobus nejel (paráda, zůstali jsme doma), někdy nás táta přinutil, když už jsme byli větší, abychom nasadili běžky a zkrátka vyrazili po svých. Kroužky se odehrávaly buď přímo ve škole, nebo byl "hasičák" nebo jsme jezdili do městečka nedaleko.
V dnešní době je auto v horách nezbytností, doporučuji kvalitní zimní výbavu. Na druhou stranu se zase člověk trochu zklidní (já jsem to poznala, když jsem byla na mateřské se synem a celé léto v podstatě trávila tam) a pokud se člověk úplně neizoluje, tak si myslím, že je celkem snadné mezi lidi zapadnout.
Měj se fajn a držím palce. A pokud by ta vesnice byla opravdu v Orl. horách, tak se ozvi. Třeba se tam někdy budeme potkávat.
Odpovědět