4.12.2022 16:40:27 Koníček mořský
Re: Co vaříte o víkendu?
V pátek večer: mušle slávky na pórku, černé olivy, cherry rajčátka, bílé víno a trochu smetany + bageta + bilé víno
Sobota: salám, sýr, domácí vejce, paprika, rajče, bageta, chléb, čaj, k obědu ryba mahi-mahi, černá rýže, zelenina ze zahrádky: pórek, kadeřávek, růžičková kapusta, celer, mrkev + bílé víno, odpoledne mistrovký zákusek v kavárně, takže k večeři jen zbytky
Neděle: jablková buchta s ořechy, bílá káva z mléka z farmy, k obědu nadívané holoubě + křepelka, domácí brambory s petrželkou + bílé víno, k večeři nádivka se zeleninou
Z mrazáku jíme a vaříme běžně, neb pořád máme nějaké zásoby ryb, ovcí, koz, zvěřiny, drůbeže apod. + ovoce a zeleniny ze zahrady, plus zbytky jídel, pečivo atd. Nemáme obchody u nosu, takže jsem se naučila mrazák využívat a jídlo z něj nám neva.
Odpovědět