10.10.2022 19:50:13 holkamodroočka
Pečené brambory v celku
Chci udělat baked potatoes pro více lidí. A v rámci úspor energií jsem si myslela, že je předvařím, a pak je "rozpeču" v remosce.
- buď je uvařím ve slupce úplně do měkka, vydlabu střeď, naplním, posypu sýrem a dám zapéct do remosky
- a nebo je předvařím jen do poloměkka, pak je zabalím do alobalu a dám je v alobalu do remosky. A po upečení do měkka je naplním, viz postup výše
- a nebo je syrové zabalím do alobalu a upeču v remosce do měkka. Atd. Nestane se tomu alobalu v remosce něco?
Který z postupů si myslíte je nejlepší?
A jaké máte rádi náplně? Já chtěla udělat tyto:
- šunka/slanina, čedar
- tuňák s majonézou a kukuřicí
- s troškou másla a baked beans a čedarem
Díky za tipy.
Odpovědět