Re: mateřská dovolená a manželský sex - naděje umírá poslední
No ženský??!! Z těch příspěvků, které jsem si k tomuto tématu přečetla mě trochu jímá smutek. Samozřejmě, že u mě to po porodu také nebylo bez problému, ale kdykoliv jsem měla při milování bolestivý pocit, nepokračovali jsme a klasický sex nahrazovali orálním nebo "růčo fúčo". Nemyslím si, že by manžel kterékoliv z vas měl z milovani radost, kdyby věděl, že vas to bolí. Proto je podle mého naprosto nesmyslné to zamlčovat - a tím dřív si to pak začít skutečně užívat. U mne toto období trvalo také poměrně dlouho (určitě 5 měsíců). Od té doby máme po ruce také lubrikační gel - kojení se prý podílí na vysušování sliznic. Samozřejmě - vědomí, že se Anička může kdykoliv probudit (a také příjde období vbíhání do ložnice...), únava z celodenní péče o ní.... ale ta relaxace v mužský náruči:-). Nechte se taky trochu opečovávat. A když na začátku chybí chuť - proč občas pro zpestření nezkusit erotické časopisy (stačí i Nei report:-)), nějaký erotický film, společnou koupel nebo sprchování..... Možná, že jsem se svým mužem ještě příliš krátce (8 let). A když se k tomu přidá ještě snaha o dalšího potomka, dostane milování další rozměr. Takže - holky, které máte před porodem - není to žádná katastrofa. Prvních pár měsíců si budete připadat rozbolavělý, ošklivý (šokující pohled do zrcadla po prvních pár týdnech), ale všechno se spraví. Chce to trpělivost, porozumění, pohodu - a hlavně nic nedramatizovat. Gábina
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.