16.10.2021 10:21:36 neznámá
Re: Maso rok v mrazáku
Záleží jak moc bylo zabalený, pokud pořádně a byl z obalu vymačkaný vzduch, tak v pohodě. Pokud jen tak leželo v mrazáku v nějak ledabyle zabaleném pytlíku, tak by vymrzlé být mohlo, zas to máš bůček, já bych to všechno, nakrájela na kostky a udělala výpečky, to libové a možná vymrzlé zvláční od bůčku.
Zkažené nebude, rok nám maso leží v mrazáku běžně, logicky, veškeré zvířectvo povraždíme touto dobou, včetně drůbeže nebo třeba krávy, není šance to sníst během pár měsíců, teď zdělávám loňské brojlery a kachny, musí uvolnit místo letošním a v poho. A vsadím boty, že budou zdravější a kvalitnější než ty ze supermarketu.
A samozřejmě dle mrazáku, pokud vlastníš jen nějaký výparník u ledničky (nebo jak se tomu říká), tak bych si iluze o kvalitě nedělala.
Zkažené maso přece poznáš.
Odpovědět