14.10.2021 16:31:28 Len
Re: Vaření/pečení v kuchyňských vychytávkách vs klasické spotřebiče
No, ja treba varim vzdy minimalne dve vecere, takze proste sporak by casto ani nestacil, ruce by nestacily. Mam Thermomix a Kenwood cooking chef, oba si sami michaji, Thermomix si i rozseka, zaroven s varenim a michanim se v nem da i delat nad tim neco na pare, prakticky bez dozoru se stalou teplotou. Sporak mam plynovy, teplota se musi casto menit, hlidat, michat, aby se nepripalovalo (pravda, s porizenim mnohem lepsiho nadobi se tohle zlepsilo a nic se nepripaluje). Na kazde jidlo je dobre neco jineho, treba bolonska omacka je rozhodne nejlepsi z pomaleho vareni, vyvar trouba+papinak+pomale vareni, to je nej kombinace a ja ji zvladnu v jednom hrnci bez dalsiho nadobi a prendavani cehokoliv. Sekana nevim, nedelam. Risotto jde bez michani v papinaku, nebo s michani v Thermomixu a Kenwoodu, ted si ho delam porad, driv to bylo moje go to v jakkekoliv pizzerii, doma proste dvacet minut michat rucne nehodlam. A tak dale. S mistem nastesti nebojuju, na pripravu mam dva metry mista, zbytek zabiraji spotrebice. Mozna to nevypada uhledne, ale to mi nevadi, nemam kuchyni na vystavu, ale na praci.
No a bavi mne spotrebice, elektronika, je to i konicek. Jasne, ze se da varit bez toho, ale my proste nejime vsichni jedno spolecne jidlo a mit vic pomocniku se mi osvedcuje.
Odpovědět