Monty, u nás v rodině se případná finanční velkorysost pojí ale s podmínkami - zasahování do života. Rozdávají se statisíce a miliony, ale pak se kontroluje, co obědváš v neděli a jestli neprožíráš moc peněz a jestli nechodíš do hospody a nikde zbytečně "necouráš". Couráním se nemyslí cesta do Karibiku, ale třeba do Prahy nebo na Hlubokou - i to stojí peníze a je to zbytečné, že. Teď je u nás velké téma, že jsem odmítla přepsat barák na dceru (za podmínek věcného břemena že ho nesmí prodat), když to po mně rodiče chtěli, že tak velí rodinná posloupnost. Dcera v něm bydlet nechce a já nechci být výměnkářka s holou zadelí ve svém vlastním baráku. Naši to chtějí hlavně proto, že by se tím vyřešilo případné vyplácení MM, kdyby se rozvedl. A že já sama jsem se o nabytí baráku nijak nezasloužila, tak si nemám klást podmínky vůči přání předchozích majitelů. Jenže já kromě toho baráku nemám vůbec nic, ani slušné úspory a vydělávám málo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.