| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Zlín

6.4.2005 12:10:49 MartinaM+Ondra05+Matěj07

Holky,

u doktora Poláka je to fakt na náhodě. Jednou jsem tam přišla a čekaly tam tři maminky, příště jich tam sedělo osm a trvalo to hodinu.. Ale jinak na něj nedám dopustit, on je fakt odborník a navíc umí jednat s lidma. Škoda, že taky nerodí, to bych si ho vyžádala. :-))
Jo, ale jinak ty čekačky jsou opravdu hrozné. Běžně se mi stává, že se třeba objednám u gynekologa na určitou hodinu a dovnitř jdu taky se zpožděním 45 minut. Copak na mateřské, to už mi to bylo jedno, ale když jsem chodila ještě do práce, nebyla jsem těhotná a nebraly se na mě tudíž v práci ohledy, tak to jsem bývala z takových zpoždění na prášky.
Jo a k těm čtvrtkům v Kenny - jestli se bavíte o relaxaci, tak to vede taky paní Křemenová, ale koná se to spíš příležitostně, když se najde dostatek maminek, které řeknou, že skutečně přijdou. Já jsem na relaxaci byla jednou, bylo nás tam šest a bylo to fajn. Nakonec jsme mazaly bříška olejíčkem a pak se ještě chodí na chvíli do bazénku.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Holky, MartinaM+Ondra05+Matěj07 6.4.2005 12:10

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.