| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Trutnov

5.4.2005 20:20:49 IlonaK2+Verunka+Ondrášek

Jen krátce

Ahojky holky,

ouško si myslím už Verunku nebolí. Když ji zmáčkneme takový ten výběžek u vchodu do ouška, tak už nereaguje. V sobotu jí to vždy rozbrečelo. A zjistili jsme to tak, že ji manžel svlékal mikinu a jen o ouško zavadil. Dnes už můžeme začít vysazovat léky, tak jsem zvědavá, jak to zvládně. Byla jsem nejdřív nešťastná z toho, že už má antibiotika, ale ono jí to vyléčilo snad všechny neduhy: očička, kašel, rýmu, ouško. Jestli to je teda možné. Na očním byla dr. spokojená. Prý určitě penicilín pomohl. Injekce snáší celkem dobře. Samozřejmě pláče, ale za chvilku už v čekárně lumpačí. Dnes jsem si s dr. sedla nad seznamem svých dotazů a ona mi na vše odpovídala. To byla fakt pohoda.

Tačmůde, já myslím, že šli domů v neděli nebo v pondělí. Mají chlapečka Sebastiána. To je tak zvláštní jméno, že si to určitě budeš pamatovat, o koho šlo. A Tomíkovi je už teda líp? To chápu, že byl rád, že může ven.

Kami, tohle se mi s dveřmi taky málem párkrát stalo. Ona si je už otvírá a zavírá, když jsou jen přivřené. Tak dáváme bacha. Ale někdy to jsou těsnoty. :-)

Dnes jsme vyzkoušeli šátek a Verunka si ho vůbec nesundává a krásně ji drží a přes uši sedí akorát. Jsem spokojená.

Kočárky z Polska
Já jeden mám, ale nechtěla jsem. Jenže jsme na něj dostali od babičky a dědy a rovnou ho s námi jel vybrat... do Polska. Měla jsem štěstí, že se s ním nic nestalo. Na druhou stranu, švagrová měla reklamaci na kočárek z tržnice, ale normálně jí to vyřídili, jako kdekoliv jinde. Ale ruku do ohně bych za to nedala. Jestli scháníš golfky, tak moje kámoška si tam koupila krásné a mají prý i takový pytel na schování do auta. Ale já si nakonec vystačím asi s tím naším, on je takovej hodně sportovní po odepnutí spousta věcí. Já jsem moc normální obchody s kočárky neviděla (v PLR) a když jsem nějaký našla, tak byl malý výběr nebo byly drahé. Kočárek jsem si nechala předvést, ale stejně jsem si nevšimla všeho (např. že ten náš nemá nafukovací kola).

Ono co si budeme namlouvat, pokud si nekoupíme rakouský nebo německý či vysloveně český (jestli takový existuje), tak je to všechno polské. Vč. Deltima, na který jsem slyšela hodně nadávat. Moje kámoška si koupila golfky na Kryblici a taky na něj nadává, že ženský choděj s těma samejma a mají je z Polska, jenže o 2-3 tisíce levnější. Ale jak to doopravdy je, to nevím.

Musím končit. Mamka myje nádobí, jdu utírat.
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Jen krátce IlonaK2+Verunka+Ondrášek 5.4.2005 20:20
*Re: Jen krátce Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 5.4.2005 21:39

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.