| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

1.11.2020 14:30:30 Jojona

Fenykl

Mam na zahonku pres 10 fenyklu a vlastne nevim, co s nimi. Uz jsem se podivala na videa a tak je mi jasne, ze mam vykrojit "kostal". Nekde nepouzivaji ty prvni venkovni "slupky". Ta chut zustane porad tak intensivni, jako ma nat? Mate nejake vyzkousene recepty? A co s nati? Ta se proste vyhodi nebo se da taky nejak zuzitkovat? Lze fanykl nejak skladovat na vice nez par dnu v lednicce? Diky za tipy a rady
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Fenykl Jojona 1.11.2020 14:30
*Re: Fenykl Půlka psa 1.11.2020 15:22
**Re: Fenykl ...neviditelná... 1.11.2020 15:23
***Re: Fenykl Půlka psa 1.11.2020 15:27
*Re: Fenykl Koníček mořský 1.11.2020 15:32
**Re: Fenykl Jojona 1.11.2020 16:9
***Re: Fenykl *Kate* 1.11.2020 20:5
*Re: Fenykl ...neviditelná... 1.11.2020 15:42
*Re: Fenykl Natascha 1.11.2020 20:54
**Re: Fenykl Jojona 2.11.2020 5:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.