Re: Růžičková kapusta
Rišulko, s kapustičkama moc neporadím, vařím je málo, dávám třeba k masu do papiňáku ke konci vaření. Když je děláš na másle, proč by to nemohlo být zeleninové jídlo, třeba posypat strouhaným sýrem nebo dát k tomu dip ze zakysané smetany a bylinek? Nebo zapéct jako květák - naskládat do nádoby, zalít vajíčky s rozkvedlanou zakysanou smetanou a zasypat sýrem, pak zapéct. Případně přihodit k tomu brambory zbylé z předešlého dne.
K tomu nádobí mě napadá Tefal, co je teď za body v Albertu. Má odcvakávací rukojeť, dobře se skladuje, akorát je to teflon, takže i s opatrným zacházením moc dlouhá léta nevydrží. Ale líbí se mi ten princip, že se dobře skladuje ve skříňce, když rukojeť je lehce odnímatelná. Prodávají se různé sady, i menší anebo něco i jednotlivě:
Akorát ta akce v Albertu končí, asi už to bude probrané.
Odpovědět