Re: Ájo, jsme s vámi!!!
Tak s těmi víceslovnými větami jsme na tom o poznání líp, Janina se rozkřikuje,rozkazuje, vykecává pořád, ale nejvíc slyším: di pyč, nech me,(to patří vesměs klukům, kteří ji rádi škádlí) uz neni, to nevim apod. Ale dneska mě dostala. Ona je dost pořádná - např. pokud nechám koš s mokrým prádlem z pračky, ona ho rozvěší po topení, sbírá smetí a nosí ho do koše, když si vytáhne oblečení na zkoušení, tak ho potom nacpe zpátky na své místo, samozřejmě rozdrbané, ale snaží se. Posbírá si kostky do krabice a ještě ji uloží,kam patří. Ale k věci: byla delší dobu potichu, tak přifičím do kuchyně a ona stála u mísy čokovajíček a sladkostí a futrovala se. No pohled to byl k sežrání -pusa hnědá(snědla asi tři) a papírky vzorně připravené na vyhození. Jak mě zmerčila, začla jenom ječet - mami nee. Já zavolala všechny doma, ať se jdou kouknout, kde mizí vajíčka, ale to se jí dotklo. Tak se naštvala a začala je všechny vyhazovat: děte pyč! děte pyč! gestikulovala, dělala grimasy - prostě jsme se mohli utlouct smíchy.
Nedávno jsem vyhazovala jedny její kalhotky do koše(roztrhaly se) a ona mi je pak přinesla, že jsou přece její. Tak jsem se snažila jí vysvětlit, že tyhle už nosit nebude, ale hned jsem mažovi říkala, že budu muset hlídat koš. A taky že jo. Už vyhodila dvoje, protože si do nich čurla a byly mokré. Na to ona je cíťa. Okamžitě se letí převlíkat.
Odpovědět