Jednoduchý a dobrý recept. Nejdřív nachystat kvásek z kvasnic, tedy do trochu vlažného mléka přidat lžičku cukru a rozmichat necelou kostku droždí. Nechat nakynout. Je to tak do 10 min. Těsto na chléb - půl kila hladké mouky, tři deci vody, přidat ten kvásek, lžička soli, plus co je doma, tedy kmín, lněné semínko, slunečnicové. Přinejhorším stačí ta sůl. Nechat kynout tak hodinu. Pak dát na plech s pečícím papírem, na těste udělat nožem mřížku a potrit vodou. Péct asi 15 min na 220,pak asi půl hodiny na 180, chléb je upečený, když po zatukani zní jako dutý
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.