Jednoducha a efektni bageta/veka: 3 hrnky hladke mouky, hrnek vody, lžíce olivového oleje, lžička soli, špetka cukru, 1 sušené droždí nebo půlka normálního. Smichat, nechat vykynout- cca hodinu - v případě čerstvého droždí bych nejdřív udělala kvasek. Pak uděláš dvě nohy, pod uterkou na plechu necháš půl hodiny dokynout, do baget uděláš 3 podélné zarezy, trouba na 200 , na dno trouby těsně před zavrenim vylit tretinu hrnku vody (samozřejmě ne do plynove), pect cca 20 minut, mozna trochu vic.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.